Cursuri consilier dezvoltare personala

Cursuri consilier dezvoltare personala

Newinfo Company "Club Alice" va invita sa participati la cursul "Consilier pentru Dezvoltare Personala" COR 242324: curs acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei , certificarea fiind recunoscuta la nivel national (Autoritatea Nationala a Calificarilor) cat si international (UE) si autorizat CNFP.

Cursuri formator

Cursuri formator

Formatorul este specialistul în formare care proiectează, derulează, evaluează şi revizuieşte activităţi teoretice / practice şi / sau programe de formare şi dezvoltare a competenţelor profesionale, derulate în instituţii specializate sau la locul de muncă.

Cursuri instructor preparator formare

Cursuri instructor / preparator formare

Instructorul/preparator formare este formatorul cu studii medii si derulează activităţi cu caracter instructive-educativ, care abordează următoarele cicluri: dezvoltare, observare şi orientare, aprofundare, specializare.

Cursuri operator introducere si validare date

Cursuri operator introducere si validare date

Operatorul are atributii referitoare la introducerea pe suport electronic a datelor necesare prelucrarilor electronice. In acest scop, el efectueaza o serie de activitati importante pentru sustinerea procesului de prelucrare electronica a datelor.

Cursuri limba engleza

Cursuri limba engleza

Deprinderile esentiale pentru comunicarea în limba engleza constau în capacitatea de a întelege limba, de a initia, sustine si termina o conversatie, de a citi, întelege si produce texte adecvate in diferite situatii.

Cursuri limba germana

Cursuri limba germana

Deprinderile esentiale pentru comunicarea în limba germana constau în capacitatea de a întelege limba, de a initia, sustine si termina o conversatie, de a citi, întelege si produce texte adecvate in diferite situatii.

Cursuri limba franceza

Cursuri limba franceza

Deprinderile esentiale pentru comunicarea în limba franceza constau în capacitatea de a întelege limba, de a initia, sustine si termina o conversatie, de a citi, întelege si produce texte adecvate in diferite situatii.

Cursuri limba italiana

Cursuri limba italiana

Deprinderile esentiale pentru comunicarea în limba italiana constau în capacitatea de a întelege limba, de a initia, sustine si termina o conversatie, de a citi, întelege si produce texte adecvate in diferite situatii.

Cursuri antreprenor

Cursuri antreprenor

Competenţele antreprenoriale generale se referă la capacitatea unui individ de a pune ideile în practică. Aceasta inseamna creativitatea, inovaţia, asumarea riscurilor, precum şi capacitatea de a planifica şi de a implementa proiecte în scopul atingerii obiectivelor.

Cursuri inspector in domeniul SSM

Cursuri inspector in domeniul S.S.M.

Inspectorul in domeniul securitatii si sanatatii in munca se ocupa cu realizarea activităţilor de prevenire şi protecţie si a semnalizării de securitate şi/sau de sănătate la locurile de muncă...

Cursuri maseur

Cursuri maseur

Cursul tehnician maseur este un curs extrem de cuprinzator si complex, fiind structurat pe mai multe module in functie de tipurile de masaj.

Cursuri frizer-coafor

Cursuri frizer-coafor

Frizerul se ocupa in principal cu executarea diferitelor tipuri de tunsori pentru barbati, executarea ingrijirilor faciale si capilare, spalarea parului. Meseria de Coafor presupune in plus cunoasterea tehnicilor de ondulare, executarea coafurilor stil...

Cursuri manichiurist-pedichiurist

Cursuri manichiurist-pedichiurist

Manichiurist - Pedichiuristul se ocupa cu executarea si finisarea manichiurii si pedichiurii (scurtarea si formarea unghiilor, tratamentul cuticulei unghiilor, aplicarea lacului de unghii), executarea masajului pentru maini si picioare.

Cursuri stilist protezist unghii

Cursuri stilist protezist unghii

Stilist-protezistul de unghii construieşte unghii false prin tehnici moderne, utilizând suporturi variate şi asigurând aspectul natural al acestora, reconstruieşte unghiile accidentate...

Cursuri cosmetician

Cursuri cosmetician

Cosmeticianul execută tratamente/masaje faciale pentru menţinerea frumuseţii, sănătăţii pielii şi a esteticii generale.

Cursuri machior

Cursuri machior

Machiorul trebuie sa cunoasca produsele profesionale de machiaj, ustensile si pensule profesionale, precum si alegerea si ultilizarea corecta a acestora...

Cursuri tinichigiu vopsitor auto

Cursuri tinichigiu vopsitor auto

Tinichigiul executã operatii de reparatie si întretinere la autovehicule, care evalueaza gradul de uzură a caroseriei, executa lucrările de recondiţionare de repere...Vopsitorul executã operatii de vopsire la autovehicule.

CURS TINICHIGIU VOPSITOR AUTO Galati Braila

Daca doresti o calificare extrem de utila in cadrul unitatilor de service auto autorizate te asteptam la CURS TINICHIGIU VOPSITOR AUTO Galati Braila.

Vei invata sa identifici defectele si sa efectuezi reparatii la caroserii auto, precum si lucrari de vopsire a elementelor componente ale caroseriei si finisare estetică a automobilelor.

In cadrul cursului veti invata sa executati operatii de reparatie si întretinere la autovehicule, sa evaluati gradul de uzură a caroseriei, sa executati lucrarile de reconditionare de repere, de sudura pentru reperele nedemontabile, sa inlocuiti geamurilor fixe ale caroseriei, reperele demontabile, sa reeaduceti caroseria la parametrii dimensionali normali, sa verificati, sa întretineti şi sa reparati sistemele de actionare, inchidere si blocare, sa stabiliti lucrarile de vopsire, sa pregatiti caroseria în vederea vopsirii, suprafetele si materialele de vopsit, sa executati lucrarile de vopsire, de retusare a suprafetelor vopsite si sa aplicati tratamentele speciale.

Pregatirea practica careia i se acorda o deosebita importanta se efectueaza la service-urile noastre partenere.

 

Tematica CURS TINICHIGIU VOPSITOR AUTO Galati Braila

 • tinichigeria
 • scule specifice lucrarilor de tinichigerie
 • vopsitul autombilului
 • componentele materialelor de vopsire

 

Competente CURS TINICHIGIU VOPSITOR AUTO Galati Braila:

 • Completarea şi transmiterea documentelor specifice
 • Competenţe generale la locul de muncă
 • Aplicarea normelor de protecţie a muncii şi prevenire şi stingere a incendiilor
 • Asigurarea cu piese de schimb şi materiale a locului de muncă
 • Planificarea activităţii proprii
 • Evaluarea gradului de uzură a caroseriei
 • Executarea lucrărilor de recondiţionare de repere
 • Executarea lucrărilor de sudură pentru reperele nedemontabile
 • Înlocuirea geamurilor fixe ale caroseriei
 • Înlocuirea reperelor demontabile
 • Readucerea caroseriei la parametrii dimensionali normali
 • Verificarea, întreţinerea şi repararea sistemelor de acţionare, închidere şi blocare
 • Aplicarea tratamentelor speciale
 • Executarea lucrărilor de retuşare a suprafeţelor vopsite
 • Executarea lucrărilor de vopsire
 • Pregătirea caroseriei în vederea vopsirii
 • Pregătirea materialelor
 • Pregătirea suprafeţelor de vopsit
 • Stabilirea lucrărilor de vopsire
 • Oferirea de consultanţă de specialitate
 • Utilizarea sculelor, dispozitivelor şi materialelor

 

Certificatul de absolvire al acestui CURS TINICHIGIU VOPSITOR AUTO Galati Braila este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si recunoscut atat in tara cat si in UE.

Detalii la telefon 0741 393 712, 0236 842 021, 0758 330 545