Cursuri consilier dezvoltare personala

Cursuri consilier dezvoltare personala

Newinfo Company "Club Alice" va invita sa participati la cursul "Consilier pentru Dezvoltare Personala" COR 242324: curs acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei , certificarea fiind recunoscuta la nivel national (Autoritatea Nationala a Calificarilor) cat si international (UE) si autorizat CNFP.

Cursuri formator

Cursuri formator

Formatorul este specialistul în formare care proiectează, derulează, evaluează şi revizuieşte activităţi teoretice / practice şi / sau programe de formare şi dezvoltare a competenţelor profesionale, derulate în instituţii specializate sau la locul de muncă.

Cursuri instructor preparator formare

Cursuri instructor / preparator formare

Instructorul/preparator formare este formatorul cu studii medii si derulează activităţi cu caracter instructive-educativ, care abordează următoarele cicluri: dezvoltare, observare şi orientare, aprofundare, specializare.

Cursuri operator introducere si validare date

Cursuri operator introducere si validare date

Operatorul are atributii referitoare la introducerea pe suport electronic a datelor necesare prelucrarilor electronice. In acest scop, el efectueaza o serie de activitati importante pentru sustinerea procesului de prelucrare electronica a datelor.

Cursuri limba engleza

Cursuri limba engleza

Deprinderile esentiale pentru comunicarea în limba engleza constau în capacitatea de a întelege limba, de a initia, sustine si termina o conversatie, de a citi, întelege si produce texte adecvate in diferite situatii.

Cursuri limba germana

Cursuri limba germana

Deprinderile esentiale pentru comunicarea în limba germana constau în capacitatea de a întelege limba, de a initia, sustine si termina o conversatie, de a citi, întelege si produce texte adecvate in diferite situatii.

Cursuri limba franceza

Cursuri limba franceza

Deprinderile esentiale pentru comunicarea în limba franceza constau în capacitatea de a întelege limba, de a initia, sustine si termina o conversatie, de a citi, întelege si produce texte adecvate in diferite situatii.

Cursuri limba italiana

Cursuri limba italiana

Deprinderile esentiale pentru comunicarea în limba italiana constau în capacitatea de a întelege limba, de a initia, sustine si termina o conversatie, de a citi, întelege si produce texte adecvate in diferite situatii.

Cursuri antreprenor

Cursuri antreprenor

Competenţele antreprenoriale generale se referă la capacitatea unui individ de a pune ideile în practică. Aceasta inseamna creativitatea, inovaţia, asumarea riscurilor, precum şi capacitatea de a planifica şi de a implementa proiecte în scopul atingerii obiectivelor.

Cursuri inspector in domeniul SSM

Cursuri inspector in domeniul S.S.M.

Inspectorul in domeniul securitatii si sanatatii in munca se ocupa cu realizarea activităţilor de prevenire şi protecţie si a semnalizării de securitate şi/sau de sănătate la locurile de muncă...

Cursuri maseur

Cursuri maseur

Cursul tehnician maseur este un curs extrem de cuprinzator si complex, fiind structurat pe mai multe module in functie de tipurile de masaj.

Cursuri frizer-coafor

Cursuri frizer-coafor

Frizerul se ocupa in principal cu executarea diferitelor tipuri de tunsori pentru barbati, executarea ingrijirilor faciale si capilare, spalarea parului. Meseria de Coafor presupune in plus cunoasterea tehnicilor de ondulare, executarea coafurilor stil...

Cursuri manichiurist-pedichiurist

Cursuri manichiurist-pedichiurist

Manichiurist - Pedichiuristul se ocupa cu executarea si finisarea manichiurii si pedichiurii (scurtarea si formarea unghiilor, tratamentul cuticulei unghiilor, aplicarea lacului de unghii), executarea masajului pentru maini si picioare.

Cursuri stilist protezist unghii

Cursuri stilist protezist unghii

Stilist-protezistul de unghii construieşte unghii false prin tehnici moderne, utilizând suporturi variate şi asigurând aspectul natural al acestora, reconstruieşte unghiile accidentate...

Cursuri cosmetician

Cursuri cosmetician

Cosmeticianul execută tratamente/masaje faciale pentru menţinerea frumuseţii, sănătăţii pielii şi a esteticii generale.

Cursuri machior

Cursuri machior

Machiorul trebuie sa cunoasca produsele profesionale de machiaj, ustensile si pensule profesionale, precum si alegerea si ultilizarea corecta a acestora...

Cursuri tinichigiu vopsitor auto

Cursuri tinichigiu vopsitor auto

Tinichigiul executã operatii de reparatie si întretinere la autovehicule, care evalueaza gradul de uzură a caroseriei, executa lucrările de recondiţionare de repere...Vopsitorul executã operatii de vopsire la autovehicule.

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII CU GEL Galati Braila

Curs Stilist Protezist Unghii cu Gel Galati Braila – alege si tu o meserie cautata si foarte profitabila! Transforma pasiunea in profesie! Noi iti venim in ajutor!

In cadrul acestui curs stilist protezist unghii cu gel vei invata construirea unghiilor false cu gel prin tehnici moderne, utilizand suporturi variate si asigurand aspectul natural al acestora, reconstruirea unghiilor accidentate confectionand si aplicand proteze în locul celor deteriorate, demontarea unghiilor false atunci cand clientii nu mai doresc mentinerea acestora si asigurarea tonifierii si refacerea unghiilor naturale slabite prin intermediul unor tratamente special destinate, crearea modelelor decorative pentru unghii avand in vedere morfologia mainilor si a unghiilor, combinand materiale, culori si efecte diverse, pictura/ infrumusetarea unghiilor prin realizarea efectiva a decoratiunilor, in functie de gusturile clientilor si evenimentele pentru care au fost concepute.

Bonus! Manichiura cu oja semipermanenta, Baby boomer, piatra lichida, manichiura Dry  si Combi,  oja semipermanenta cu apex, baza Rubber,  tehnica fara pilire.

Toate produsele sunt puse la dispozitie cursantilor pentru desfasurarea cursului si fac parte din gama produselor profesionale de top!

 

Competente curs stilist protezist unghii cu gel/ Activități specifice ocupației Stilist protezist unghii cu gel:

 • Îngrijirea unghiilor
 • Aplicarea tratamentelor pentru unghii și pentru pielea mâinilor și a picioarelor.
 • Construirea unghiilor false
 • Crearea aspectului natural al unghiilor false
 • Protezarea unghiilor deteriorate
 • Repararea unghiilor/corectarea formei unghiilor
 • Demontarea unghiilor false
 • Aplicarea materialului semipermanent sau permanent în funcție de alegerea clientei
 • Realizarea decoraţiunilor pentru unghiile false
 • Recomandarea modalităților de îngrijire post-aplicare.
 • Întreținerea unghiilor construite

 

In urma absolvirii acestui curs stilist protezist unghii cu gel vei aumula toate cunostintele teoretice si practice care te vor ajuta să fi un bun profesionist în domeniu.

 

Certificatul de absolvire al acestui curs Stilist Protezist Unghii cu Gel este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si recunoscut atat in tara cat si in UE.

Detalii la telefon 0741 393 712, 0236 842 021, 0758 330 545, sau la sediul Newinfo Company S.R.L. Galati, str. C-tin Brancoveanu nr. 6, bl. DL3, parter