Cursuri consilier dezvoltare personala

Cursuri consilier dezvoltare personala

Newinfo Company "Club Alice" va invita sa participati la cursul "Consilier pentru Dezvoltare Personala" COR 242324: curs acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei , certificarea fiind recunoscuta la nivel national (Autoritatea Nationala a Calificarilor) cat si international (UE) si autorizat CNFP.

Cursuri formator

Cursuri formator

Formatorul este specialistul în formare care proiectează, derulează, evaluează şi revizuieşte activităţi teoretice / practice şi / sau programe de formare şi dezvoltare a competenţelor profesionale, derulate în instituţii specializate sau la locul de muncă.

Cursuri instructor preparator formare

Cursuri instructor / preparator formare

Instructorul/preparator formare este formatorul cu studii medii si derulează activităţi cu caracter instructive-educativ, care abordează următoarele cicluri: dezvoltare, observare şi orientare, aprofundare, specializare.

Cursuri operator introducere si validare date

Cursuri operator introducere si validare date

Operatorul are atributii referitoare la introducerea pe suport electronic a datelor necesare prelucrarilor electronice. In acest scop, el efectueaza o serie de activitati importante pentru sustinerea procesului de prelucrare electronica a datelor.

Cursuri limba engleza

Cursuri limba engleza

Deprinderile esentiale pentru comunicarea în limba engleza constau în capacitatea de a întelege limba, de a initia, sustine si termina o conversatie, de a citi, întelege si produce texte adecvate in diferite situatii.

Cursuri limba germana

Cursuri limba germana

Deprinderile esentiale pentru comunicarea în limba germana constau în capacitatea de a întelege limba, de a initia, sustine si termina o conversatie, de a citi, întelege si produce texte adecvate in diferite situatii.

Cursuri limba franceza

Cursuri limba franceza

Deprinderile esentiale pentru comunicarea în limba franceza constau în capacitatea de a întelege limba, de a initia, sustine si termina o conversatie, de a citi, întelege si produce texte adecvate in diferite situatii.

Cursuri limba italiana

Cursuri limba italiana

Deprinderile esentiale pentru comunicarea în limba italiana constau în capacitatea de a întelege limba, de a initia, sustine si termina o conversatie, de a citi, întelege si produce texte adecvate in diferite situatii.

Cursuri antreprenor

Cursuri antreprenor

Competenţele antreprenoriale generale se referă la capacitatea unui individ de a pune ideile în practică. Aceasta inseamna creativitatea, inovaţia, asumarea riscurilor, precum şi capacitatea de a planifica şi de a implementa proiecte în scopul atingerii obiectivelor.

Cursuri inspector in domeniul SSM

Cursuri inspector in domeniul S.S.M.

Inspectorul in domeniul securitatii si sanatatii in munca se ocupa cu realizarea activităţilor de prevenire şi protecţie si a semnalizării de securitate şi/sau de sănătate la locurile de muncă...

Cursuri maseur

Cursuri maseur

Cursul tehnician maseur este un curs extrem de cuprinzator si complex, fiind structurat pe mai multe module in functie de tipurile de masaj.

Cursuri frizer-coafor

Cursuri frizer-coafor

Frizerul se ocupa in principal cu executarea diferitelor tipuri de tunsori pentru barbati, executarea ingrijirilor faciale si capilare, spalarea parului. Meseria de Coafor presupune in plus cunoasterea tehnicilor de ondulare, executarea coafurilor stil...

Cursuri manichiurist-pedichiurist

Cursuri manichiurist-pedichiurist

Manichiurist - Pedichiuristul se ocupa cu executarea si finisarea manichiurii si pedichiurii (scurtarea si formarea unghiilor, tratamentul cuticulei unghiilor, aplicarea lacului de unghii), executarea masajului pentru maini si picioare.

Cursuri stilist protezist unghii

Cursuri stilist protezist unghii

Stilist-protezistul de unghii construieşte unghii false prin tehnici moderne, utilizând suporturi variate şi asigurând aspectul natural al acestora, reconstruieşte unghiile accidentate...

Cursuri cosmetician

Cursuri cosmetician

Cosmeticianul execută tratamente/masaje faciale pentru menţinerea frumuseţii, sănătăţii pielii şi a esteticii generale.

Cursuri machior

Cursuri machior

Machiorul trebuie sa cunoasca produsele profesionale de machiaj, ustensile si pensule profesionale, precum si alegerea si ultilizarea corecta a acestora...

Cursuri tinichigiu vopsitor auto

Cursuri tinichigiu vopsitor auto

Tinichigiul executã operatii de reparatie si întretinere la autovehicule, care evalueaza gradul de uzură a caroseriei, executa lucrările de recondiţionare de repere...Vopsitorul executã operatii de vopsire la autovehicule.

CURS MASAJ si REFLEXOTERAPIE Galati Braila MASEUR

CURS MASAJ si REFLEXOTERAPIE Galati Braila Maseur

CURS MASAJ (MASAJ DE ÎNTREȚINERE ȘI RELAXARE, MASAJ REFLEXOGEN, MASAJ TERAPEUTIC, DRENAJ LIMFATIC, MASAJ ANTICELULITIC)

Urmeaza acest CURS MASAJ pentru Independenta ta  Financiara de Maine!

In urma absolvirii cursului iti vei putea deschide propriul cabinet sau vei putea profesa in spitale, policlinici, institutii de asistenta sociala, baze sportive, nave de croaziera, in cadrul hotelurilor de lux, a spa-urilor, a centrelor de intretinere, tratament şi recuperare, atat din tara cat si din strainatate.

Acest Curs Masaj este un curs extrem de cuprinzator si complex, fiind structurat pe mai multe module in functie de tipurile de masaj:

 • drenajul limfatic presupune aplicarea corecta a limfodrenajului, dezvoltarea de competente in aplicarea tehnicilor de drenaj, instruire practica si teoretica asupra beneficiilor, efectelor si limitelor terapiei prin drenaj manual;
 • masajul de relaxare este un masaj general, al intregului corp, care se realizeaza prin aplicarea unor manevre si procedee specifice care au ca scop înlaturarea rapida a starii de oboseala prin relaxarea si tonifierea musculara, relaxarea sistemului nervos si a celui hormonal, o mai buna activare a circulatiei sanguine, eliminare mai rapida a toxinelor din organism;
 • masajul somatic constă în prelucrarea părţilor moi ale corpului prin procedee manuale şi instrumentale în scop fiziologic, profilactic şi terapeutic si vizează îmbunătăţirea proprietăţilor fizice ale ţesuturilor şi stimularea funcţiilor importante ale organismului;
 • masajul reflexogen bazat pe insusirea cartogramei punctelor reflexogene situate pe maini si picioare, identificarea zonelor de tensiune si reducerea stresului, restabilirea echilibrului natural si revitalizarea organismului, aplicarea practica a tehnicilor de terapie reflexogena;
 • masajul terapeutic se concretizeaza in manevre sau manipulari de masaj, acestea sunt reprezentate prin miscari variate de alunecare ale mainilor pe suprafata corpului si de presiune in profunzime, de strangere si stoarcere a tesuturilor, de lovire ritmica pe partile carnoase si de scuturare a segmentelor;
 • masajul anticelulitic are drept scop indepartarea celulitei, remodelarea aspectului tesutului adipos. Principalul beneficiu al masajului anticelulitic este îmbunătățirea circulației sanguine, ceea ce conduce la reducerea și eliminarea depunerilor de grăsime. Presiunea directă și mișcările circulare eliberează tensiunea locală de la nivelul mușchilor, facilitând buna trecere a fluxului sanguin.

Activități specifice ocupației de MASEUR

 • Asigurarea normelor de igienă specifice activității maseurului
 • Pregătirea cabinetului de masaj
 • Autopregătirea în vederea efectuării masajelor
 • Planificarea ședințelor de masaj
 • Aplicarea principiilor de etică profesională la locul de muncă
 • Examinarea și observarea generală a beneficiarului de masaj
 • Completarea documentelor de evidență
 • Executarea masajului de întreținere și relaxare
 • Executarea masajului reflexogen
 • Executarea masajului terapeutic
 • Executarea drenajului limfatic
 • Executarea masajului anticelulitic
 • Executarea masajului profund al țesuturilor
 • Identificarea principalelor tipuri și tehnici de masaj
 • Instruire profesională continuă în activitatea de masaj

 

Competente Curs Masaj

 • Etică și standarde profesionale specifice masajului
 • Asigurarea condițiilor igienico-sanitare în activitatea de masaj
 • Organizarea activității maseurului
 • Aplicarea masajului de întreținere și relaxare
 • Aplicarea masajului reflexogen
 • Aplicarea masajului terapeutic
 • Aplicarea drenajului limfatic
 • Aplicarea masajului anticelulitic
 • Aplicarea masajului profund al țesuturilor
 • Stabilirea tehnicilor și tipurilor de masaj
 • Dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a activității profesionale

 

Se asigura suportul de curs si toate produsele necesare desfasurarii partii practice pentru fiecare cursant in parte!

Pret fara concurenta! Plata se poate face si in rate!

Certificatul de absolvire a acestui curs Masaj este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si recunoscut atat in tara cat si in UE.

Detalii la nr. de telefon 0741393712, 0236842021, 0758330545.