Cursuri consilier dezvoltare personala

Cursuri consilier dezvoltare personala

Newinfo Company "Club Alice" va invita sa participati la cursul "Consilier pentru Dezvoltare Personala" COR 242324: curs acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei , certificarea fiind recunoscuta la nivel national (Autoritatea Nationala a Calificarilor) cat si international (UE) si autorizat CNFP.

Cursuri formator

Cursuri formator

Formatorul este specialistul în formare care proiectează, derulează, evaluează şi revizuieşte activităţi teoretice / practice şi / sau programe de formare şi dezvoltare a competenţelor profesionale, derulate în instituţii specializate sau la locul de muncă.

Cursuri instructor preparator formare

Cursuri instructor / preparator formare

Instructorul/preparator formare este formatorul cu studii medii si derulează activităţi cu caracter instructive-educativ, care abordează următoarele cicluri: dezvoltare, observare şi orientare, aprofundare, specializare.

Cursuri operator introducere si validare date

Cursuri operator introducere si validare date

Operatorul are atributii referitoare la introducerea pe suport electronic a datelor necesare prelucrarilor electronice. In acest scop, el efectueaza o serie de activitati importante pentru sustinerea procesului de prelucrare electronica a datelor.

Cursuri limba engleza

Cursuri limba engleza

Deprinderile esentiale pentru comunicarea în limba engleza constau în capacitatea de a întelege limba, de a initia, sustine si termina o conversatie, de a citi, întelege si produce texte adecvate in diferite situatii.

Cursuri limba germana

Cursuri limba germana

Deprinderile esentiale pentru comunicarea în limba germana constau în capacitatea de a întelege limba, de a initia, sustine si termina o conversatie, de a citi, întelege si produce texte adecvate in diferite situatii.

Cursuri limba franceza

Cursuri limba franceza

Deprinderile esentiale pentru comunicarea în limba franceza constau în capacitatea de a întelege limba, de a initia, sustine si termina o conversatie, de a citi, întelege si produce texte adecvate in diferite situatii.

Cursuri limba italiana

Cursuri limba italiana

Deprinderile esentiale pentru comunicarea în limba italiana constau în capacitatea de a întelege limba, de a initia, sustine si termina o conversatie, de a citi, întelege si produce texte adecvate in diferite situatii.

Cursuri antreprenor

Cursuri antreprenor

Competenţele antreprenoriale generale se referă la capacitatea unui individ de a pune ideile în practică. Aceasta inseamna creativitatea, inovaţia, asumarea riscurilor, precum şi capacitatea de a planifica şi de a implementa proiecte în scopul atingerii obiectivelor.

Cursuri inspector in domeniul SSM

Cursuri inspector in domeniul S.S.M.

Inspectorul in domeniul securitatii si sanatatii in munca se ocupa cu realizarea activităţilor de prevenire şi protecţie si a semnalizării de securitate şi/sau de sănătate la locurile de muncă...

Cursuri maseur

Cursuri maseur

Cursul tehnician maseur este un curs extrem de cuprinzator si complex, fiind structurat pe mai multe module in functie de tipurile de masaj.

Cursuri frizer-coafor

Cursuri frizer-coafor

Frizerul se ocupa in principal cu executarea diferitelor tipuri de tunsori pentru barbati, executarea ingrijirilor faciale si capilare, spalarea parului. Meseria de Coafor presupune in plus cunoasterea tehnicilor de ondulare, executarea coafurilor stil...

Cursuri manichiurist-pedichiurist

Cursuri manichiurist-pedichiurist

Manichiurist - Pedichiuristul se ocupa cu executarea si finisarea manichiurii si pedichiurii (scurtarea si formarea unghiilor, tratamentul cuticulei unghiilor, aplicarea lacului de unghii), executarea masajului pentru maini si picioare.

Cursuri stilist protezist unghii

Cursuri stilist protezist unghii

Stilist-protezistul de unghii construieşte unghii false prin tehnici moderne, utilizând suporturi variate şi asigurând aspectul natural al acestora, reconstruieşte unghiile accidentate...

Cursuri cosmetician

Cursuri cosmetician

Cosmeticianul execută tratamente/masaje faciale pentru menţinerea frumuseţii, sănătăţii pielii şi a esteticii generale.

Cursuri machior

Cursuri machior

Machiorul trebuie sa cunoasca produsele profesionale de machiaj, ustensile si pensule profesionale, precum si alegerea si ultilizarea corecta a acestora...

Cursuri tinichigiu vopsitor auto

Cursuri tinichigiu vopsitor auto

Tinichigiul executã operatii de reparatie si întretinere la autovehicule, care evalueaza gradul de uzură a caroseriei, executa lucrările de recondiţionare de repere...Vopsitorul executã operatii de vopsire la autovehicule.

CURS COSMETICA Galati Braila Cosmetician

CURS COSMETICA Galati Braila Cosmetician – cursul nostru te va ajuta sa devii un adevarat profesionist in domeniul cosmeticii! Alege sa lucrezi într-un domeniu extrem de cautat pe piata muncii! Dacă vrei sa te angajezi in tara sau strainatate, sa iti perfectionezi cunostintele în domeniu, sau sa iti deschizi propria afacere cursul nostru iti va fi extrem de util.

In cadrul cursului de Cosmetician veti invata identificarea tipurilor de ten – aspect, cauze, reguli de ingrijire, afectiuni tratate in cabinetul de cosmetica, efectuarea examenului cosmetic, curatarea profunda a tenului, executarea tratamentelor faciale cosmetice in functie de fiecare tip de ten, utilizand corect aparatura si produsele cosmetice, aplicarea mastilor cosmetice (calde si reci), mastilor naturiste, executarea vopsirii genelor şi a sprancenelor si realizarea retusurilor si machiajelor la cererea clientilor, executarea operatiilor de epilare a diferitelor zone ale corpului, elaborarea şi implementarea planurilor de tratament cosmetic pentru clienti în funcţie de tipul de piele şi problemele existente la acel moment, pentru mentinerea frumusetii, sanatatii pielii si a esteticii generale.

Se asigura suport de curs pentru fiecare participant la curs! Aparatura necesara desfasurarii cursului, ustensilele si materialele consumabile sunt puse la dispozitie de catre scoala noastra!

Bonus: Laminare Gene si Sprancene, Peeling cu Ultrasunete (Skin Scrubber), Ultrasonic Beauty Instrument, Energy Beauty Bar, Colorful LED Beauty Mask, Lampa Wood, Epilarea cu Zahar.

 

Competente curs cosmetica Galati Braila cosmetician:

  • Organizarea activitatii cosmeticianului
  • Aplicarea normelor de igienico-sanitare si SSM
  • Etica si dezvoltare profesionala
  • Utilizarea echipamentelor si aparaturii
  • Tratamente cosmetice
  • Cosmetica naturista
  • Prepararea produselor cosmetice
  • Epilare

 

Diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si recunoscuta atat in tara cat si in UE.

Detalii la nr. de telefon 0741393712, 0236842021, 0758330545

Poze CURS COSMETICA Galati Braila – Cosmetician