Cursuri consilier dezvoltare personala

Cursuri consilier dezvoltare personala

Newinfo Company "Club Alice" va invita sa participati la cursul "Consilier pentru Dezvoltare Personala" COR 242324: curs acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei , certificarea fiind recunoscuta la nivel national (Autoritatea Nationala a Calificarilor) cat si international (UE) si autorizat CNFP.

Cursuri formator

Cursuri formator

Formatorul este specialistul în formare care proiectează, derulează, evaluează şi revizuieşte activităţi teoretice / practice şi / sau programe de formare şi dezvoltare a competenţelor profesionale, derulate în instituţii specializate sau la locul de muncă.

Cursuri instructor preparator formare

Cursuri instructor / preparator formare

Instructorul/preparator formare este formatorul cu studii medii si derulează activităţi cu caracter instructive-educativ, care abordează următoarele cicluri: dezvoltare, observare şi orientare, aprofundare, specializare.

Cursuri operator introducere si validare date

Cursuri operator introducere si validare date

Operatorul are atributii referitoare la introducerea pe suport electronic a datelor necesare prelucrarilor electronice. In acest scop, el efectueaza o serie de activitati importante pentru sustinerea procesului de prelucrare electronica a datelor.

Cursuri limba engleza

Cursuri limba engleza

Deprinderile esentiale pentru comunicarea în limba engleza constau în capacitatea de a întelege limba, de a initia, sustine si termina o conversatie, de a citi, întelege si produce texte adecvate in diferite situatii.

Cursuri limba germana

Cursuri limba germana

Deprinderile esentiale pentru comunicarea în limba germana constau în capacitatea de a întelege limba, de a initia, sustine si termina o conversatie, de a citi, întelege si produce texte adecvate in diferite situatii.

Cursuri limba franceza

Cursuri limba franceza

Deprinderile esentiale pentru comunicarea în limba franceza constau în capacitatea de a întelege limba, de a initia, sustine si termina o conversatie, de a citi, întelege si produce texte adecvate in diferite situatii.

Cursuri limba italiana

Cursuri limba italiana

Deprinderile esentiale pentru comunicarea în limba italiana constau în capacitatea de a întelege limba, de a initia, sustine si termina o conversatie, de a citi, întelege si produce texte adecvate in diferite situatii.

Cursuri antreprenor

Cursuri antreprenor

Competenţele antreprenoriale generale se referă la capacitatea unui individ de a pune ideile în practică. Aceasta inseamna creativitatea, inovaţia, asumarea riscurilor, precum şi capacitatea de a planifica şi de a implementa proiecte în scopul atingerii obiectivelor.

Cursuri inspector in domeniul SSM

Cursuri inspector in domeniul S.S.M.

Inspectorul in domeniul securitatii si sanatatii in munca se ocupa cu realizarea activităţilor de prevenire şi protecţie si a semnalizării de securitate şi/sau de sănătate la locurile de muncă...

Cursuri maseur

Cursuri maseur

Cursul tehnician maseur este un curs extrem de cuprinzator si complex, fiind structurat pe mai multe module in functie de tipurile de masaj.

Cursuri frizer-coafor

Cursuri frizer-coafor

Frizerul se ocupa in principal cu executarea diferitelor tipuri de tunsori pentru barbati, executarea ingrijirilor faciale si capilare, spalarea parului. Meseria de Coafor presupune in plus cunoasterea tehnicilor de ondulare, executarea coafurilor stil...

Cursuri manichiurist-pedichiurist

Cursuri manichiurist-pedichiurist

Manichiurist - Pedichiuristul se ocupa cu executarea si finisarea manichiurii si pedichiurii (scurtarea si formarea unghiilor, tratamentul cuticulei unghiilor, aplicarea lacului de unghii), executarea masajului pentru maini si picioare.

Cursuri stilist protezist unghii

Cursuri stilist protezist unghii

Stilist-protezistul de unghii construieşte unghii false prin tehnici moderne, utilizând suporturi variate şi asigurând aspectul natural al acestora, reconstruieşte unghiile accidentate...

Cursuri cosmetician

Cursuri cosmetician

Cosmeticianul execută tratamente/masaje faciale pentru menţinerea frumuseţii, sănătăţii pielii şi a esteticii generale.

Cursuri machior

Cursuri machior

Machiorul trebuie sa cunoasca produsele profesionale de machiaj, ustensile si pensule profesionale, precum si alegerea si ultilizarea corecta a acestora...

Cursuri tinichigiu vopsitor auto

Cursuri tinichigiu vopsitor auto

Tinichigiul executã operatii de reparatie si întretinere la autovehicule, care evalueaza gradul de uzură a caroseriei, executa lucrările de recondiţionare de repere...Vopsitorul executã operatii de vopsire la autovehicule.

CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA

Newinfo Company “Club Alice” va invita sa participati la cursul “Consilier pentru Dezvoltare Personala” COR 242324: curs acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei , certificarea fiind recunoscuta la nivel national (Autoritatea Nationala a Calificarilor) cat si international (UE) si autorizat CNFP.

 

Alegerea aceastei ocupatii:

 • Pentru cei care vor sa lucreze independent ( ca persoana fizica autorizata ) certificatul de absolvire asigurand practicarea ocupatiei de consilier fara a necesita alte aprobari in afara de cele pentru infiintare unui PFA
 • Pentru cei care isi doresc o cariera intr-un domeniu nou
 • Pentru cadrele didactice care vor sa-si imbunatateasca comunicarea cu elevii/studentii/colegii
 • Pentru cei carora le place sa interactioneze cu oamenii
 • Pentru ca ascensiunea proprie in dezvoltarea personala poate deschide usi si altora

 

Beneficii:

 • Obtinerea unei certificari nationale ANC si CNFP care ofera posibilitatea practicarii ocupatiei de “Consilier pentru Dezvoltare Personala” in cadrul cabinetului personal (mediere, consiliere, coach individual, spiritualitate) dar si ca specialisti in implementarea proiectelor europene sau in cadrul unor societati ori fundatii
 • Posibilitatea colaborarii/lucrului in cadrul departamentelor de resurse umane sprijinind imbunatatirea performantelor fortei de munca
 • Posibilitatea lucrului/colaborarii in cadrul scolilor/gradinitelor/spitalelor, etc
 • Dobandirea de informatii utile pentru pregatirea unei sesiuni de consiliere
 • Imbunatatirea abilitatilor pentru comunicare, ascultare activa, focalizare pe medierea conflictelor
 • Abilitatea de a recunoaste si de a folosi resursele personale existente deja
 • Invatarea tehnicilor de modelare/corectare a comportamentelor

 

Tematica cursului:

 • Introducere in dezvoltarea personala
 • Rolul si responsabilitatile Consilierului pentru dezvoltare personala
 • Crearea spatiului de interactiune cu persoanele consiliate: spatiul de lucru, contactul emotional cu clientul, conditiile de colaborare
 • Investigarea situatiilor problema: informatii specifice, puncte cheie, verificari de ansamblu
 • Explorarea solutiilor potentiale ale situatiilor problema: identificarea solutiilor, alternative de rezolvare, verificari
 • Consilierea privind modalitatile de dezvoltare personala: directii de dezvoltare, prioritati, sprijin, evaluarea solutiilor

 

Durata cursului

 • este de 40 de ore ( 4 module ). Cursurile sunt organizate in sesiuni de weekend create special pentru persoanele care doresc sa se instruiasca in ciuda programului incarcat.

 

Traineri: profesori autorizati, cu inalta pregatire pedagogica si indelungata experienta profesionala.

 

Acte necesare la inscriere:

 • Copie BI/CI
 • Copie certificat de nastere
 • Copie diploma de studii ( diploma de licenta )
 • Copie certificat de casatorie ( in cazul schimbarii numelui )

 

Conditii de desfasurare a examenului de certificare:

Examenul consta intr-o proba scrisa ( test grila ) si o proba practica . In urma absolvirii se elibereaza certificatele de absolvire recunoscute de A.N.C. si C.N.F.P. precum si suplimentul descriptiv al competentelor profesionale dobandite.